Υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά για το Λιμενικό

    Η αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής και Ελέγχου Δικαιολογητικών ανακοινώνει ότι εκδόθηκε Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ο εν λόγω Πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (http://www.hcg.gr), στο πεδίο «Ανακοινώσεις», «Κατάταξη ιδιωτών σε Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών», στην ιστοσελίδα καταχώρισης των αιτήσεων (http://sxolesls.hcg.gr), προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι/ες για το ποιες ακριβώς ελλείψεις/σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι έκαστος/η υποψήφιος/α εμφανίζεται στον προαναφερόμενο Πίνακα με βάση των οκταψήφιο κωδικό αριθμό που του/της έχει αποδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσής του/της (και όχι με βάση το ονοματεπώνυμό του/της το οποίο και δεν θα εμφανίζεται).  

Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα καλούνται να υποβάλλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Εφαρμογής του διαγωνισμού ΔΙΧΩΣ να αποστέλλεται ταχυδρομικά οποιοδήποτε έγγραφο.

    Η προθεσμία για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών,στην Εφαρμογή του διαγωνισμού από υποψήφιους/ες που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, ορίζεται από την 22/02/2024, ημέρα Πέμπτη, μέχρι και την 28/02/2024, ημέρα Τετάρτη. Πριν την έναρξη ή μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, ουδέν συμπληρωματικό δικαιολογητικό θα δύναται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή του Διαγωνισμού.

Ο κατάλογος των υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά

Πηγή : Οδηγός Σταδιοδρομίας

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *